Hoe kies je voor de juiste slotenmaker?

Deze sectie is leeg.

Buitengesloten van jouw huis of auto? Maar hoe vind je nu de juiste slotenmaker? Er zijn tal van vermeldingen voor slotenmakers in de Gouden Gids. Sommige zijn betrouwbaar, maar helaas zijn er ook mensen die je willen bedriegen en uit zijn op jouw zuurverdiende geld. Wanneer je accuut een slotenmaker nodig hebt, zijn er een aantal dingen die je moet doen voordat je een vreemde laat komen:

 

·         Vraag rond - krijg verwijzingen van familie en vrienden en vraag of zijn in het verleden een goede slotenmaker hebben gehad.

·         Onderzoek hun kwalificaties en vraag naar hun certificering van VCA (Veiligheid Checklijst Aannemers).

·         Indien mogelijk moet je nooit zomaar kiezen voor een slotenmaker uit de Gouden Gids, tenzij je echt in nood zit, dan kun je dit gebruiken als een laatste redmiddel.

·         Vraag een schriftelijke overeenkomst waarin precies staat wat er wordt gedaan en wat de totale kosten zullen zijn.

·         Vraag om contactnummers van de vennootschap en/of personen die worden ingehuurd om het werk te doen.

·         Zorg ervoor dat het bedrijf ervaring heeft op dit gebied

·         Doe wat navraag over het bedrijf om erachter te komen hoeveel klachten er zijn ingediend tegen hen en hoe dit uiteindelijk is opgelost.

·         Gecertificeerde slotenmakers hebben een verzekering; zorg ervoor dat je zeker weet dat het bedrijf volledig verzekerd is in geval van schade.

De bovenstaande eenvoudige tips kun je gebruiken als je accuut een slotenmaker nodig hebt. Mocht je een slotenmaker in Rotterdam nodig hebben, kun je rekenen op de diensten van Locksecure. Daadkrachtig, uitgebreide expertise en snel ter plekke. U kunt rekenen op de service van Locksecure.